Támogasson minket!

Kedves Ismerősünk!

Arra kérjük, hogy adójának egy százalékát egyesületünknek ajánlja fel. Ha ezt megtenné, lehetőségünk nyílna további közéleti és kulturális események szervezésére, amilyen évek óta a Kultúroltás – pécsi centrumokban és decentrumokban – beszélgetésekkel, művészeti bemutatókkal, felnőtt-és gyermekprogramokkal, valamint esélyünk lenne soknyelvű világirodalmi kiadványunk folytatására (A perifériáról – a centrum).

2011-ben nagysikerű nyilvános beszélgetést folytattunk a Tudásközpontban Ljudmila Ulickaja világhírű orosz írónővel, akinek Pécsről indult magyarországi karrierje, és akivel sokat foglalkozunk írásban és szóban, s még abban az évben pécsi művészeket mutattunk be közönségünknek és egymásnak.

Idén a Tradíció mint feladat címmel térünk vissza első csodálatos helyszínünkre, a Civil Közösségek Házába. Márc. 20-21-én közelmúltbeli traumákról, ’56 irodalmairól, Erdély-képünk változásairól, holokauszt-feldolgozásról, családformációkról és generációkról, életpálya-és életmódmodellekről diskurálunk –  határo(ko)n át és határtalanul.
Megvizsgáljuk, hogy állunk a poroszos múlttal az iskolában, töprengünk tradícióról és megújulásról a vallásokban a világegyházak képviselőivel.

Ulickaja pedig újabb meglepetést tartogat számunkra egy Pécs-közeli decentrumban…

Pályázatok alig vannak, Önökre számítunk a folytatáshoz.

A RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ 1 SZÁZALÉKÁRÓL a következő két információt kéri:

Kedvezményezett neve: (Pécs-decentrum Kulturális Egyesület)
adószáma: (18331413-1-02)
Tisztelettel kérjük, ha jónak látja, s nem döntött még más mellett, utalja nekünk adója 1 %-át!

Köszönettel: a Pécs-decentrum Kulturális Egyesület:

www.pecsdecentrum.extra.hu
(képeinkkel, programjainkkal, könyveinkkel)

A 2014-es adóév egyszerűsített beszámolója, és közhasznúsági melléklete